• da

Valuta

Kurv (Tom)

Fest i skoven

Dette blog indlæg er en lille "hyldest" til det gamle website festiskoven.dk, som desværre er blevet nedlagt.
Vi har valgt at føre det gamle sigt videre på denne blog, og håber på at nogle af jer gamle kunder, kan se det sjove i at følge med her i stedet for.

En god sommer fest i skoven, er altid et hit, og lander der en "Fest i skoven" invitation hos os, er vi hurtige til at hoppe i en passende udklædning og deltage med højt humør. Der er nemlig ikke noget der kan sprede lidt glæde som en super god og underholdende sommerfest i den grønne skov.

Er du selv frislufts menneske, eller elsker du bare en god fest i skoven, så lad os endelig høre en af dine historier om en god sommerfst i skoven. Vi glæder os til at læse den, og dele den med alle de andre læsere her på bloggen, hvis det er noget du har lyst til

Hvor kan mand finde en skov fest

De fleste forbinder nok en skovfest med en festival. Og dem der først falder en i tankerne, når man snakker om en skov fest, er nok Nibe festival og Skanderborg festival.
Det er nok 2 af de største skov fester her hjemme. Og hvis du spørger os, så er det også 2 af de mest hyggelige festivaler, eller skov fester om du vil, her i landet. Vejret er normalt altid godt, og begge festivaler bliver afholdt  i hver deres smukke og naturfyldte skov. Virkelig en oplevelse man burde give sig selv. 


Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 DKK
I alt 0,00 DKK

Sikker betaling